Një pronar i Chevrolet Avalanche gjeti automjetin e tij plot arra, pasi e la të parkuar për katër ditë.

Ketrat janë shumë të ngjashëm me njerëzit në atë që ata janë në gjendje të planifikojnë përpara për menaxhimin e furnizimeve të tyre ushqimore gjatë një periudhe të gjatë kohore.

Reklama

Sidoqoftë, këta brejtës të vegjël nuk janë gjithmonë në gjendje të zgjedhin vendin e duhur për të ruajtur korrat e tyre.

Kështu një ketër vendosi të ruante arrat që po mblidhte për dimër në ‘dhomën’ e motorit të automjetit.

Pronari i automjetit, Bill Fisher nga Dakota e Veriut, SHBA, gjeti Chevrolet e tij plot arra, pasi e la atë të parkuar për katër ditë.

Reklama

Në fotot e publikuara në rrjetet sociale, Fisher tregon kova prej 19 litrash të mbushura deri në majë me rezervat e këtij ketri të vlefshëm.

Reklama

Fotografitë tregojnë gjithashtu se çdo cep i lirë nën “kapuç” dhe parakolpë ishte i mbushur me arra.

Fisher përfundimisht duhej të hiqte të gjithë kornizën e përparme të automjetit për të pastruar gjithçka.

“Më duhej të hiqja të dy parakolpët dhe të hiqja të gjitha arrat”, tha ai, duke vënë në dukje se përpjekjet e tij nuk ishin 100% të suksesshme.

“Unë ende mund të dëgjoj diçka që rrotullohet brenda automjetit”, shtoi Fischer.

Një fotografi që ai postoi tregon se ai arriti të mbushë gjithsej shtatë kova arra të nxjerra nga automjeti. /Telegrafi/

Reklama