Panairi i sezonit 2016/2017 i Amerikës Veriore do të nisë zyrtarisht këtë javë me fillimin e ‘LA Auto Show’.

Prodhuesit e veturave nga e gjithë bota do t’i promovojnë dizajnet e tyre më të reja dhe konceptet më të mira, si edhe veturat e prodhuara para publikut në Kaliforni.

Edhe pse konceptet e ekspozuara përfaqësojnë një prezantim të vogël për të ardhmen e industrisë automobilistike, megjithatë veturat që tashmë janë të gatshme do t’i japin publikut një mundësi që të shohin se çfarë do të ketë në të ardhmen e afërt nëpër autosallone.

Telegrafi jua sjell më poshtë disa prej veturave që do të ekspozohen në panairin e Los Angelesit. /Telegrafi/

pan3

pan4

pan5

pan8

pan9

pan10

pan12

pan13

pan14

pan15

pan16

pan17

pan18

pan19

pan20

pan21

pan22

pan24

vetkryes

pa1

pa2

pa6

pa7

pa11

pa23