Ashley Kerr ishte duke vozitur nëpër Yorkshire të Anglisë, kur pa një burrë që kishte ngecur me kokë në kontejnerin ku mblidhen rrobat për bamirësi.

Shoferi nuk po mund t’i besonte syve, teksa e pyeti nëse i duhet nëse i duhet ndihmë, ndërsa ai lëvizi këmbët sikur shenj pohimi, transmeton Telegrafi.

“Mendova se po më gënjejnë sytë, derisa u afrova dhe kuptova që vërtetë është njeri. Kur i ndihmova të dilte, kishte dhimbje të mëdha koke” ka thënë Kerr.

Ai kishte përfunduar në atë pozitë të pavolitshme, teksa deshi të merrte rrobat e grumbulluara, në mënyrë ta palejuar. /Telegrafi/