Vizitori vegjetarian që vizitoi një lokal të ushqimeve të shpejta në Kent të Anglisë, e humbi kontrollin dhe nisi të bërtiste, pasi i shërbyen mish dy herë me radhë.

Të pranishmit mbetën të hutuar, kur ai iu kundërvu stafit që nuk e kishin respektuar kërkesën e tij, duke i sjellë një ushqim që ai e kundërshton ashpër, transmeton Telegrafi.

Mund të ngatërrohet një herë, por jo edhe hamburgeri i dytë të jetë gabim. Aq më pak m vegjetarian, që kanë dietë shumë rigoroze” është përshkruar situata.

Afër klientit ka shkuar një prej menaxherëve, duke i kërkuar të qetësohej, sepse ai e kishte marrë si ofendim, për faktin që u injorua dy herë. /Telegrafi/