Një burrë në TikTok ndau një hile të parkimit.

Një përdorues i TikTok me emrin @ bigbruva_77 shkoi të marrë automjetin e tij në parkingun e një kompanie në Amerikë. Ai ishte i habitur nga mënyra sesi ishin parkuar veturat atje.

Çdo makinë ishte parkuar përgjatë vijës së majtë të parkingut. Ai ishte i befasuar, thotë ai, që kjo mënyrë paketimi i jep hapësirë ​​për të hapur dyert në të dy anët e veturës.

@bigbruva_77How to properly park in a parking space #educationtiktok #learnintiktok #lifehack #fypシ #BombPopAwards♬ original sound – BigBruva🎙

“Po sikur të të thosha që parkonim gabimisht në parking gjatë gjithë kohës?” tha burri ne video.

“Shikoni sesi janë të parkuara, në linjë. A i shihni sa të vendosura në mënyrë të barabartë? Imagjinoni të gjithë të parkojnë në linjë, kjo do të zvogëlonte sasinë e zhurmës dhe do t’ju jepte hapësirë ​​për të hyrë dhe dalë nga vetura”, shton ai. /Telegrafi/