LAJMI I FUNDIT:

“Kelmendi GmbH” në panairin e njohur botëror në Dubai

“Kelmendi GmbH” në panairin e njohur botëror në Dubai

Kush më shumë se Kompania me firmën “Kelmendi GmbH” janë promotor të suksesshëm të prodhimeve të shumta nga Kosova duke i ofruar në tregun ndërkombëtar në shumë e shumë shtete anë e mbanë botës.

Prezenca e tyre në panairin më të madh në botë të prodhimeve ushqimore që po mbahet këto ditë në Dubai, është dëshmia më e mirë e një përfaqësimi dinjitoz gjë që na bën të gjithëve të ndihemi krenarë.


Krenar ndjehet edhe z. Valdet Kelmendi, i cili me këtë rast thotë, se në këtë panair përfaqësuesit e kompanisë tonë po zhvillojnë kontakte me pjesëmarrës dhe blerës potencial me qëllim të krijimit të kontakteve të bashkëpunimit.

Vlen të përmendet – shton ai – se Compania “Kelmendi GmBH” po merr pjesë në Panairin më të madh në botë të ushqimeve “Gulfood 2024”.

“Edhe kësaj radhe vlen të veçohet pjesëmarrja e jashtëzakonshme nga mbarë bota, kompani të njohura nga shtete të ndryshme , thotë Kelmendi .

Ju kujtojmë, kompania “Kelmendi GmBH” përveç produkteve të veta prezanton edhe produkte tjera shqiptare, dhe njëherësh vlen të ceket se është kompania e parë që bën transportin e produkteve shqiptare në Europë.