0Shares

Telegrafi iu sjellë më poshtë disa ushtrime efektive për duart e tuaja, të cilat mund t’i kryeni pa ndihmën e një trajneri personal.

Këto ushtrime do të ndikojnë të keni duar më të bukura dhe më të bonifikuara.

Ky ushtrim i rrotullimit të duarve duhet të përsëritet 10 deri në 15 herë

Ushtrimi “gërshërë” për djegien e dhjamit në duar duhet të përsëritet 10 deri në 20 herë

Ushtrimi i ngritjes së duarve duhet të përsëritet 8 deri në 10 herë

Ushtrimi “Namaste” duhet të përsëritet nga 10 deri në 15 herë

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)