Nëse jeni tipi i personit që kontrollon me zell horoskopin e tij ose futet në tabelat e lindjeve të njerëzve të tjerë, atëherë sigurisht që jeni të vetëdijshëm se si astrologjia mund të na ofrojë një pasqyrë qiellore mbi karakteristikat dhe motivimet tona personale.

A keni menduar ndonjëherë pse jeni gjithmonë gati për të dalë dhe të përballeni me fatkeqësi në vend që të fshiheni dhe të shpresoni për më të mirën? Yjet mund të jenë në gjendje t’i përgjigjen kësaj, dhe ata ndoshta do t’ju thonë se ju jeni një nga shenjat më të guximshme të zodiakut.

Një mënyrë për të përcaktuar nëse jeni më i guximshmi nga grupi astrologjik është duke parë vendndodhjen tuaj në Mars.

Marsi është planeti i vendosmërisë dhe guximit, kështu që mund të tregojë se si e mbani fortesën përballë frikës. Nëse është vendosur në një shenjë të guximshme të zjarrit në tabelën tuaj, ju ka të ngjarë të keni një avantazh të fortë dhe nuk lejoni që ndonjë dyshim t’ju trembë nga përmbushja e qëllimeve tuaja.

Vazhdoni të lexoni për të parë nëse jeni pjesë e shenjave të guximshme:

Dashi

Luani

Akrepi

Ujori