Është bërë trend që të inspirohemi për jetë sa më të bukur në rrjetet sociale nga vende të ndryshme, shtëpi e komplekse gjithandej botës.

Tashmë nuk ka nevojë që të inspirohemi vetëm në rrjete sociale sepse e tani e kemi jetën si në botën perëndimore para derës, shumë afër, madje në kryeqytet.

Pikërisht në Prishtinë po ndërtohet kompleksi më madhështor, Linda Premium Residence, e cila përcjell një arkitekturë unike.

Me të gjitha kushtet dhe veçoritë që e dallojnë nga komplekset tjera, Linda është ajka arkitekturore, në të cilën jeta është edhe më e mirë se në perëndim.

Por, cilat janë katër karakteristikat e mëdha të Linda Premium Residence për jetë sensacionale.

Sistemi Smart Home

Me të filluar jetën në Linda Premium Residence ju pajiseni me sistemin Smart Home që mundëson të keni efikasitet në kursimin e energjisë elektrike.

Siguria

Keni siguri të plotë me 24 orë vëzhgim të kamerave dhe mirëmbajtje shtëpiake. Asgjë nuk mund t’iu ikë nga vëzhgimi në Linda Premium Residence!

Terracat, penthouse dhe urat lidhëse

Banesat në Linda ndryshe nga komplekset tjera janë me terraca gjelbëruese dhe penthouse, ura lidhëse posedon edhe banim të brendshëm.

Reakreacioni

Në Linda Premium Residence do të gjeni fitnesin me spa, saunë dhe pishinë të mbyllur. Nuk keni nevojë të dilni në qytet, sepse qytetin me rekreacionet e keni te Linda, në kompleksin tuaj.

Çdo ditë e kaluar duke u menduar, është ditë e humbur për një jetë më të mirë, andaj nxitoni për t’u bërë me penthouse duke kontaktuar në:
0800 77 770(pa pagesë), +38344976777, +38349777127,+38349318676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com