Derisa për disa është me rëndësi vetëm të ndihen rehat dhe këndshëm në gardërobën që e veshin, për pjesëtaret e tjera të Zodiakut gjithsesi është e rëndësishme të jenë elegante

Këto shenja, me stilin dhe origjinalitetin në zgjedhjen e gardërobës së tyre i ngazëllejnë të gjithë.

Astrologët konstatojnë që me shije të mirë në veshje avancojnë pjesëtarët e katër shenjave të horoskopit, transmeton Telegrafi.

Demi

Demat kanë shije të rafinuar për stil, është e pamundshme që të mos i vëreni kur shfaqen ndokund. Çfarëdo që të veshin, u rri perfekt.

Demat janë ata të cilët diktojnë modën, dhe të cilët shumica i marrin si shembull kur është fjala për modën.

Luani

Luanët nuk e kanë problem të harxhojnë një pasuri të tërë në një gardërobë, vetëm e vetëm që të duken mirë në të. Luanët pëlqejnë modën e lartë, rrobat e bëra prej pëlhurave më të mira, me cilësi të lartë.

Ndodh shpesh që Luanët të veshin diçka që askush nuk do të guxonte, vetëm për të lënë përshtypje te të tjerët.

Peshorja

Peshoret kënaqen me modën dhe ndjekin trendët e modës me shumë kujdes, por ata gjithashtu dinë t’i japin një vulë personale një stili të caktuar.

Nëse ata veshin diçka që është moderne, do ta bashkojnë atë me diçka që është klasike. Peshoret janë të afta në kombinimin dhe përputhjen e ngjyrave dhe stileve dhe ka rregullat e veta të modës.

Ujori

Ujorët kanë një sens të veçantë stili. Kur bëhet fjalë për veshje, ata vetëm blejnë veshje dhe këpucë vërtet të punuara mirë.

Ujorët preferojnë modelet klasike të gardërobës, por që janë gjithmonë me ngjyra të pazakonta dhe në kombinime të pazakonta.

/Telegrafi/