LAJMI I FUNDIT:

Kanë mbetur dy ditë deri tek përzgjedhja e fituesit të Renault Ski nga Auto Mita

Kanë mbetur dy ditë deri tek përzgjedhja e fituesit të Renault Ski nga Auto Mita

Veturat më të mira e të klasit të lartë, që çdo herë janë në shijet e gjithsecilit çdo herë mund t’i gjeni tek Auto Mita.

Me kualitetin që ofron dhe super shërbimet në auto industri, falë stafit që zotërojnë profesionalitet dhe korrektësi të nivelit më të lartë, kjo kompani është vendosur si e para në listën e çdo klienti për besueshmëri dhe cilësi.

Dhe jo vetë, sepse ky besim i madh ndaj saj i ka dhuruar Auto Mita-së edhe vendin e parë si auto kompani në Kosovë.

Me rastin e shpalljes së Auto Kompanisë së parë në vend, Auto Mita ka organizuar një giveaway për ju në shenjë mirënjohje.

Ky shpërblim arrinë vlerën e 900 euro dhe kanë mbetur vetëm edhe dy ditë deri në shpalljen e fituesit.

Për t’u bërë pjesë e lojës ju duhet të:

– Ndiqni faqen @auto.mita

– Bëni tag 2 miq në koment

 

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Fituesi shpallet me 17 shkurt në mënyrë të rëndomtë, NXITONI!

Artikull i sponzorizuar