Në Tipitapa të Nikaraguas, një grua kishte qëndruar e shtrirë për tre muaj, ndërsa kishte bërë gjeste të çuditshme dhe të dhunshme.

Për të shpëtuar gruan – e njohur si Herminia -në shtëpinë e saj ka shkuar prifti i rrethinës. Këtë vizitë e ka përcjell nga afër edhe ekipi i Chanal 5, transmeton Telegrafi.

Gazetarët raportojnë se ndaj 43-vjeçares është ushtruar ekzorcizëm, për t’ia nxjerr ‘djallin që e kishte pushtuar’.

Por, pasi Herminia “shpëtohet”, një fqinje e saj nis të ndjehet keq dhe bën gjeste sikur ‘demoni’ ka hyrë tek ajo.

Sipas kronikës, thuhet se në këtë pjesë rurale është duke qarkulluar në demon, i cili po hyn nga njëri banor te tjetri. /Telegrafi/