Kremi eukaliptus është një ndër gjërat më të dobishme të cilin mund ta keni në shtëpi; jo për shkak të vetë cilësive shëruese, por edhe për shumëçka!

Ai është aq dobishëm saqë do t’ju ngazëllejë dhe mund t’ju ndihmojë në secilën situatë!

Mbajeni insektet sa më larg me lyerjen e këtij kremi. Insektet urrejnë aromën e eukaliptusit, transmeton Telegrafi.

Nëse keni insekte, ky krem do t’ju ndihmojë.

use-vaporub

Gjithashtu mund të shëroni kërpudhat në thonj me gjëra të këtilla! Vetëm përdorni gjatë natës.

Nëse keni dhembje në vesh, vëreni fashën e lyer, dhe ngjiteni me ndonjë shirit. Kjo do të zvogëlojë dhembjen dhe do të ndihmojë që të shëroheni.

Është e sigurt për eliminimin e rriqrave. Qitni pak krem mbi to dhe ato do të ngordhin. /Telegrafi/