Microsoft Edge po shkakton probleme të mëdha për shumë përdorues, të cilët papritur e kanë parë veten të paaftë për të parë videot në YouTube në shfletuesin e lëshuar rishtas me bazë Chromium.

Reklama

Problemi duket se ndodh kur një përdorues po ekzekuton ose AdBlock ose AdBlock Plus. Siç raporton 9to5Google, ky kombinim hedh një ekran të zi kur përpiqeni të lëshoni një video, me mesazhin paralajmërues: “Ndodhi një gabim. Ju lutemi provoni përsëri më vonë”, transmeton Telegrafi.

Microsoft ka pranuar përgjegjësinë për të metën e saj, dhe ka publikuar një postim në blog për t’i njoftuar përdoruesit e Edge që po punojnë për një rregullim.

Reklama

“Ne do të donim të dinim nëse po e shihni këtë mesazh në ekranin tuaj, por mos përdorni një shtesë të Adblock”, tha menaxheri i programit dhe menaxheri i komunitetit Fawkes.

Reklama

Tashmë kompania po punon në rregullimin e problemit, por sa do të zgjasë ky problem me YouTube në Microsoft Edge ende nuk dihet. /Telegrafi/