Cista epidermale është beninje e cila zakonisht shfaqet në fytyrë apo në qafë. Këtij futbollisti i është shfaqur ënjtje në shpinë, andaj ka shkuar te dermatologu për të zgjidhur këtë problem.

Ai, ka menduar që ka puçërr nën lëkurë, ndërkaq në të vërtetë ishte një problem i cili kërkonte intervenim serioz kirurgjik.

Cista epidermale është një e dalë beninje e cila zakonisht shfaqet në fytyrë apo në qafë. Zakonisht është e parrezikshme dhe nuk ka kurrfarë simptomash, pos një skuqje dhe ënjtje të fortë.

Në këtë video shikoni se si mjekja Sandra Li zgjidh këtë problem në lëkurë. Shpresojmë që do të jeni të qetë pas shikimit të kësaj, transmeton Telegrafi.

Shikoni videon: