Kryeqyteti i Kosovës po zgjerohet dita ditës dhe Prishtina po bëhet me lagje të reja plot perspektivë.

Shembull i vërtetë për këtë është Rruga B, që është shndërruar një prej zonave më atraktive të kryeqytetit, e ku është prezente edhe dyndja e një pjese të konsiderueshme të bizneseve dhe qytetarëve.

Me këtë, paraqitet nevoja e zgjerimit dhe krijimit të zonave të reja atraktive.

Një zonë mjaft atraktive ku pritet të ndodhë një revolucion është zona “Prishtina e Re” e cila gjendet buzë Rrugës A që lidhet me Rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Edhe pse në fazën fillestare, kjo zonë ka filluar të tërheqë investime të rëndësishme nga ndërmarrës e qytetarë që duan t’ia rrisin vlerën investimit të tyre.

Një hapësirë ideale për të investuar në këtë zonë ofron Linda Premium Residence, që me objekte banesore dhe afariste, pritet të jetë edhe diamanti i zonës “Prishtina e Re”.

Tashmë ka filluar të jetësohet Linda Premium Residence nga Al Trade Center, me katër objektet që kanë filluar tashmë të ngritën dhe banesat të blihen nga të interesuarit që duan të rrisin investimin e tyre.

Një mundësi ideale kjo për të investuar sidomos për diasporën, duke rritur investimin në një prej zonave më me perspektivë, në zonën “Prishtina e Re”.

Së fundmi Al Trade Center në bashkëpunim me NLB Bankën ofrojnë financimin e banesave në Linda Premium Residence me mundësi afatgjate pa hipotekë.

Për të investuar në një prej zonave më me perspektivëv, informohuni më në detaje duke kontaktuar në: 080077770 (pa pagesë) dhe +38349777127, +38349318676
info@altradecenter.com
altradecenter.com