Në konferencë për shtyp, kryetari Gjorge Ivanov iu drejtua qytetarëve të Maqedonisë për, siç thotë ai, të pavërtetat rreth përfshirjes së tij, kabinetit të tij dhe ushtrisë së Maqedonisë në ngjarjet e 27 prillit.

Ai ceku se asnjëherë s’ka pasur skenar për të shpallur gjendje lufte gjatë 27 prillit, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ai tha se kabineti i tij dhe ai janë shënjestër për një vjet e gjysmë për përfshirjen në ngjarjet e 27 prillit nëpërmjet presioneve të ndryshme.

“Nuk do të heq dorë nga qëndrimet e mia”, potencoi Ivanov.

Ai tha se kabineti i kryetarit të shtetit dhe agjencia për kundërzbulim i ka dhënë të gjitha informacionet në Prokurori rreth ngjarjeve të 27 prillit./Telegrafi/