Një copë e madhe e shkëmbit u shemb në një atraksion turistik në qytetin e Cornwall të Anglisë, me këtë rast dy vizitorët i shpëtuan mrekullisht këtij incidenti.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, pjesa e shkëmbit u shkatërrua në Grykën e Tragudda afër fshatit Trevone Bay dhe Padstow.

Dy vizitorët, të cilët ishin vetëm disa metra larg, u arratisën me fat derisa shkëmbi shembet në det para syve të tyre.

The rock fell away from the edge of a cliff at a beauty spot in Tregudda Gorge, between Trevone Bay and Padstow in Cornwall

Pamjet e mëposhtme tregojnë momentin dramatik të këtij incidenti. Aty shihet se si “copëzat e shkëmbit shuhen” brenda disa sekondave.