Përditësimi i fundit i sistemit operativ të Apple ngadalëson në mënyrë drastike iPhone 12 dhe iPhone 11 dhe iPhone XR.

Versioni i fundit i Apple i iOS ofron dy azhurnime të rëndësishme të sigurisë, por përbën një dilemë për miliona përdorues të iPhone.

Për shkak se ngadalëson iPhone 12 dhe iPhone 11 me 60 për qind, raporton Forbes.

YouTuber Nick Ackermann së pari e vuri re këtë, ku shpërndau një video në kanalin e tij në YouTube, transmeton Telegrafi.

Ankesa të shumta

Për të njëjtën temë u fol edhe në uebfaqen MacRumors, ku pothuajse një e katërta e rreth 250 pjesëmarrësve thanë se ishin prekur nga problemi. Përdorues të shumtë të prekur kanë folur gjithashtu në Forumin e Mbështetjes së Apple.

Reklama
Reklama

Deri më tani modelet iPhone 12 dhe iPhone 11 kanë shitur rreth 300 milionë njësi në të gjithë botën. /Telegrafi/