Interex vazhdimisht është duke i furnizuar pikat kryesore me produkte dhe ushqime të freskëta.

Përveç se tërë kohën është duke punuar për të mos pasur mungesë të produkteve, rrjeti i supermarketeve gjithashtu nuk ka asnjë ngritje të çmimeve – madje sjell edhe zbritje!

Duke filluar nga data 20 mars e deri më 26 mars, Interex sjell ofertën speciale me çmime ekstra lirë në produkte esenciale dhe jo vetëm.

Përndryshe, në të gjitha pikat e veta Interex ka marrë masat mbrojtëse për stafin dhe konsumatorët sa i përket parandalimit të virusit COVID-19.