Në Suharekë të Kosovës, sot gjiganti i supermarketeve Interex ka hapur pikën më të re.

Në një objekt me hapësirë prej mbi 3,000 metrave katrorë, Interex ka bërë një investim të ri modern.

Kjo pikë do ta ketë një asortiment të gjerë të produkteve dhe mbi 100 persona të punësuar do të kujdesen që konsumatorët të jenë të kënaqur.

Për konsumatorët e Suharekës, sigurisht se kjo pikë e re e Interex do të jetë një vlerë e shtuar sepse do të munden të furnizohen me çmimet më të lira në treg.