Në kohën kur pandemia ka prekur vendin tonë dhe po rrezikon të afërmit tanë në moshë të shtyrë dhe me sëmundje të ndryshme, është koha që të mendojmë edhe për shëndetin e tyre.

Sa herë frekuentoni marketet, vet apo me gjyshërit, gjithmonë rrezikoni ata duke i ekspozuar para një mase ku ka potencial të madh të infektimit me virusin vdekjeprurës COVID-19.

Edhe nëse jeni në diasporë, ju mund të mendoni për familjarët tuaj që të mos infektohen me virusin COVID-19 duke porositur dhe kryer pagesën nga KUDO që jeni, kurse harçi shkon sigurt në familjen tuaj me automjete frigoriferike dhe standardet më të larta evropiane.

Por, buzëqeshjen në familjet tuaja mund ta mbani prezentë prej kudo që jeni në diasporë.

Platforma unike kosovare, Begmart.com, mundëson që personat nga kudo që janë në diasporë të qëndrojnë afër familjare duke i mbështetur me BLERJE TË HARÇIT online.

Qysh me porositë në Begmart?

  • Shfletoni produktet në Begmart.com
  • Përzgjidhni produktet që dëshironi në shportën tuaj
  • Zgjidhni lokacionin e familjes tuaj ku do të shkojë porosia si befasi
  • Pagesa 100% e sigurt online me Credit Card
  • Dërgesa e shpejtë – transporti FALAS

Pse mos t’i befasoni familjarët dhe të riktheni buzëqeshjen në fytyrat e tyre në këtë dimër të ftohtë?

Me Begmart.com – afër shpisë, afër zemrës!