Instinkti prindëror.

Babai dhe vajza rrëshqitën në algat që mbuluan tokën dhe më pas babai kapi vajzën e tij me reagimin e tij të shpejtë përpara se ajo të arrinte të lëndohej.

Videoja mblodhi më shumë se një milion shikime dhe u postua nga kanali YouTube RM Videos.

Reflekset e shpejta dhe sakrifica e këtij babai provokuan reagime të shumta pozitive në internet. /Telegrafi/