0Shares

Gjatë disa muajve të fundit, Instagram ka shtuar vazhdimisht veçori të reja pothuajse çdo javë. Sigurisht, shumica e tyre janë ‘frymëzuar’ nga Snapchat, por është interesante të shtohet se si kompania duket se nuk dëshiron të ngadalësohet në këtë drejtim.

Rasti në fjalë: sot rrjeti social i Facebook ka shtuar dy karakteristika të tjera – vendndodhjen dhe hashtag Tregimet që tani mund të gjenden në seksionin Explore.

Kur hyni në Explore të Instagram, do të shihni një unazë Story në krye, duke ju shfaqur Tregimet që po ndodhin pranë jush. Këto vijnë nga njerëz që kanë përdorur ‘stickers’ të vendndodhjes. Kur kërkoni ndonjë vendndodhje në botë, unaza Story do të jetë atje në pjesën e sipërme – me tregimet më të mira që ndodhin në atë vend.

Storiet Hashtag po vijnë për Explore gjithashtu. Këto do t’ju ndihmojnë të gjeni lehtësisht Tregime që lidhen me interesat tuaja – ose ndonjë hashtag të veçantë. Pra, kur të kërkoni një hashtag, një unazë e re Story do të jetë në krye të faqes, e mbushur me Tregime që përdorin atë hashtag. Këto janë krijuar nga njerëz që kanë përdorur hashtag të vendndodhjes në Tregimet e tyre.

Location Stories janë në dispozicion në “Explore” duke filluar me versionin 10.22 të Instagram, i cili tani po qarkullon përmes iTunes App Store për iOS dhe Google Play Store për Android. Hashtag Stories in Explore do të vijnë në javët e ardhshme.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)