0Shares

Nëse ju bini në audiencën e synuar të Instagram-it apo jo, nuk ka të mohuar se aplikacioni i Facebook-ut po punon me të vërtetë shumë për të qëndruar i rëndësishëm.

Përditësimi më i fundit i kompanisë (versioni 26, nëse dikush është në të vërtetë duke mbajtur shënime) është adoptimi i shpirtit të festave. Ekzistojnë tre filtra të rinj festiv për të shijuar: një efekt xhami i mbuluar me brymë, grimi i pushimeve dhe mbulesën e pamjes me ngjyra ari dhe argjendi. Përveç kësaj, stickers do të zgjerohet me një gamë të temave të Krishtlindjeve, Hanukkah dhe Kwanzaa.

Departamenti grafik i Instagram-it ka qenë qartazi i zënë, por gjithashtu edhe zhvilluesit. Një nga shtesat më të reja të përditësimit të v26 është një grup tingujsh për efektin Superzoom. Përdoruesit tani do të jenë në gjendje të zgjedhin nga tingujt “Beats”, “Bounce” dhe “TV Show”.

Gjithashtu, mund të kujtoni që Instagram tashmë po teston për të ndarë tiparin Direct si aplikacion të veçantë, i cili në thelb ndan funksionin e mesazheve, në stilin Facebook Messenger.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)