Gjatë kontrollit në një restorant në Swansea të Wales, është gjetur një zog i ngordhur, në mesin e shumë papastërtive tjera.

Derisa klientët drekonin si zakonisht, inspektorët e kanë kontrolluar kuzhinën ku muret dhe dyshemeja ishin të mbuluara nga shtresa e yndyrës, transmeton Telegrafi.

Zogu i ngordhur poshtë dollapit

Pos pëllumbit të dekompozuar, kishte edhe shumë insekte të që lëviznin edhe nëpër tavolinën e punës.

Enë të palara, thika të ndryshkura dhe frigorifer që lëshojnë erë të tmerrshme, ndodheshin po ashtu në atë vend.

Disa nga insektet e gjetura në kuzhinë

Nuk dihet për sa kohë ka qenë në atë gjendje, ndërsa po hetohen mundësitë e helmimit të klientëve nga papastërtia e kësaj kuzhine. /Telegrafi/