Një infermiere nga New York-u në SHBA është arrestuar për vjedhjen e kartës së kreditit të një pacienti nga coronavirusi, për të blerë gjëra ushqimore dhe benzinë, me vlerë prej 60 dollarëve.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, infermierja Danielle Conti 43-vjeçe, vodhi kartën e kreditit të Anthony Catapano, 70- vjeç, dhe e përdori atë tre ditë para se të vdiste nga COVID-19, më 12 prill në “Staten Island University Hospital North” në New York.

Infermierja nga New Jersey u arrestua të enjten për vjedhje, dhe mbajtje kriminale të pasurisë, sipas policisë.

Dyshohet se e njëjta rrëmbeu kartën e American Express të pacientit ndërsa luftonte për jetën e tij gjatë orarit në të cilin ajo punonte midis 4 dhe 12 prill.

Ndërkaq me datën 9 prill ajo u akuzua për shpenzimin e 60,23 dollarëve në një pikë karburanti dhe në një dyqan, ShopRite. /Telegrafi/

New York nurse Danielle Conti, 43, (above) was arrested Thursday for stealing the credit card of ailing coronavirus patient Anthony Catapano, 70, and using it on April 9, three days before he died, police say