India pritet të miratojë një paketë stimulimi ekonomik prej më shumë se 19.6 miliardë dollarë për të luftuar një rënie në vendin që aktualisht është mbyllur për të frenuar përhapjen e Coronavirusit.

Sipas Reuters, përcjell Telegrafi, qeveria indiane ende nuk e ka finalizuar paketën dhe diskutimet janë duke vazhduar midis zyrës së kryeministrit Narendra Modi, Ministrisë së Financave dhe Bankës së Indisë.

Plani i stimulimit do të jetë 2.3 trilionë rupi, por numrat përfundimtar janë në diskutim. Paketa pritet të shpallet deri në fund të javës.

Karantimi më i madh në botë, India ua ndalon qytetarëve daljen nga shtëpitë për tri javë - 1.3 miliard banorë në izolim Karantimi më i madh në botë, India ua ndalon qytetarëve daljen nga shtëpitë për tri javë - 1.3 miliard banorë në izolim

Të martën, India ka filluar ta aplikojë bllokadën më të madhe botërore të shëndetësisë, e cila do të zgjasë 21 ditë. /Telegrafi/