LAJMI I FUNDIT:

Imazhi i parë që shihni në foto zbulon dobësinë tuaj më të madhe në lidhje

Imazhi i parë që shihni në foto zbulon dobësinë tuaj më të madhe në lidhje

Sado e çuditshme që mund të duket, shpesh është më e lehtë të kuptojmë personalitetin e njerëzve të tjerë, përmes testeve, ndërkohë që mund të duhet një jetë e tërë që të marrim në kontroll personin tjetër, lidhjen, raportet etj.

Kjo sepse ne të gjithë mbajmë në kokë një version të idealizuar të asaj se kush jemi. Në fund të fundit, nuk mund të fiksoheni në cilësitë negative dhe të prisni të arrini shumë në jetë.

Ja një test i thjeshtë që zbulon më shumë për dobësinë në lidhjen tuaj, në varësi të imazhit të parë që dalloni në foto:


1. Nëse keni parë njeriun e lidhur

Nëse gjëja e parë që dalluat ishte imazhi i burrit të lidhur midis dy pemëve, dobësia juaj më e madhe në marrëdhënie është se ju keni një personalitet në konflikt të vazhdueshëm. Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që ju jeni fjalë për fjalë në konflikt me botën përreth jush. Sido që të jetë, ka shumë më tepër gjasa që të keni një luftë brenda vetes. Por, që të gjeni dashuri të qëndrueshme me një person tjetër, më parë duhet të gjeni dashurinë brenda vetes. Nëse nuk mund ta duash veten, si do ta duash dikë tjetër? Ju luftoni aq shumë për të pranuar veten, pikat e forta, dobësitë tuaja, etj., saqë humbisni të dashuroni veten.

2. Nëse keni parë gardhin

Nëse keni parë këtë imazh, dobësia juaj më e madhe në dashuri është tendenca për t’u mbyllur nga pjesa tjetër e botës. Kjo do të thotë që nuk jeni i/e gatshme të rrezikoni dhe të hapni zemrën dhe thjesht mund të humbisni një shans për dashuri të vërtetë. Është e lehtë dhe krejtësisht e natyrshme të përpiqesh të mbrohesh kur e ke pësuar më parë, por nëse mban një mur të gjatë ose një gardh rreth zemrës tënde, jo vetëm që askush tjetër nuk mund të hyjë, por do të jetë e vështirë për ju të dilni jashtë.

3. Nëse keni parë varkën

Pika juaj e dobët kur bëhet fjalë për dashurinë është se ju vendosni standarde aq të larta që asnjë njeri në Tokë nuk mund t’i përmbushë ato. Është e rëndësishme të dini se çfarë po kërkoni në dashuri, por është e mundur të krijoni një listë të “të domosdoshmeve”. Nuk është turp të duash një familje, një karrierë të mrekullueshme dhe një partner që do të njëjtat gjëra që bën ti, por kur bëhesh gjithnjë e më specifik në synimet e tua për dashuri, shkëputesh nga realiteti dhe ideja se çfarë është dashuria, citon Anabel.

4. Nëse keni parë kafkën

Ju “mbyteni” nga ankthi dhe shqetësimet në çdo aspekt. Ju mund të keni një çrregullim ankthi, por tendenca për të qenë tepër të kujdesshëm mund t’ju pengojë të shihni shumë nga detajet që e bëjnë jetën më të bukur dhe kjo përfshin edhe shpirtin binjak. Kur bëhet fjalë për ndjenjat, do të humbni kohë duke u shqetësuar për të gjithë gjërat që mund të shkojnë keq. Gjithmonë do të ketë gjëra që do të na shkaktojnë ankth, por kjo nuk duhet të na pengojë të jetojmë jetën tonë dhe të gjejmë dashurinë që meritojmë. /Telegrafi/