Ne e marrim si të mirëqenë pamjen tonë dhe mes nesh ka qenie që spërkaten me pluhur magjik kur natyra ka luajtur pak.

Pra, këtu mund të shihni foshnja me dymbëdhjetë gishta.

Gjithashtu edhe kotele me katër veshë, breshka me dy koka dhe të ngjashme.

Për më tepër shikoni galerinë e mëposhtme të fotografive. /Telegrafi/