Gjithnjë e më shumë të popullarizuara ndër kopshtarët, dhomat e kopshtit janë mënyrë e përsosur që t’i kombinoni llojet e ndryshme të luleve, ngjyrave, materialeve dhe stileve të kundërta

Dhomat e kopshtit ofrojnë mundësi të shumta, andaj në kopshtin tuaj mund të mburreni me barin e kultivuar, mirëpo edhe me lulet e bujshme dhe ngjyra të pazakonshme, transmeton Telegrafi.

Dhoma e kopshtit nuk është e thënë patjetër të ketë mure, edhe pse mundet të ketë! Së paku disa…

Mund t’i ngjyrosni me ngjyrën e preferuar, ndërsa mbresa të veçanta do të ofrojë mozaiku i shtigjeve, si edhe i shtigjeve nga drurët dhe gurët e thyer.

Reklama

Natyrisht, krahas luleve, ideale do të ishte sikur në dhomën tuaj të kopshtit – natyrisht, nëse keni hapësirë të mjaftueshme – të kultivoni edhe ndonjë pemë, drizë apo shkurre.

Reklama

Gjithashtu, në dhomën e kopshtit gjithmonë ju nevojiten mobilie adekuate të cilat do të duken bukur, por edhe do të jenë të rehatshme.

Mund të jenë edhe tavolina dhe karrige klasike kopshti, por edhe garnitura të cilat na kujtojnë mobiliet në dhomën e ditës.

Nëse keni prirje për projekte, në vend se të qëndroni kot, mund t’i ndërtoni edhe vetë – ulëset bëni nga paletat, blloqet e betonit, mobilieve të vjetra dhe jastëkëve, ndërkaq rezultati me siguri do t’ju mrekullojë!

Reklama

/Telegrafi/