E zeza dhe e bardha është ndoshta e vetmja kombinim me ngjyra që është aq moderne sa edhe klasike.

Për shkak të kësaj, thonjtë bardh e zi janë një nga ato pamjet që do të dëshironi të ktheheni përsëri (pa pushim), kështu që do t’ju duhet shumë frymëzim në stil.

Merrni këtë kohë për të kapur një shishe manikyr të bardhë dhe një manikyr të zi që të mund të filloni menjëherë duke provuar një nga modelet më poshtë.

Dhe nëse nuk zotëroni tashmë nuancat e duhura, mos u shqetësoni – kam shumë rekomandime për lustrim të lidhura përgjatë gjithë kohës që të blini.

Reklama

Më poshtë ua sjellim disa ide inspiruese për manikyrin me këto ngjyra:

/Telegrafi/