Me lokacionin më të përshtatshëm për të mundësuar shmangien e kolonave, HOBI Store vjen me një hapësirë prej 1,500 metrave katrorë dhe me mbi 15,000 artikuj për çdo njeri që ka hobi!

E themeluar gjatë këtij viti,, kompania përbëhet nga një staf profesional të cilët kanë përvojë pune mbi 10 vite në shërbim.

HOBI Store mundëson zgjidhje të shpejtë përmes stafit që kujdesen për klientët, por edhe përmes lehtësisë së ndarje të sektorëve. Përndryshe, sektorët që mund t’i gjeni në këtë dyqan janë:

– Pajisje shtëpiake
– Produkte të kopshtit
– Vegla pune
– Materiale meremetuese
– Materiale elektrike
– Ndriçim
– Ujësjellës
– Sanitari
– Ngrohje
– Ventillim, etj.

Sipas klientëve, çmimet e produkteve në këtë dyqan po cilësohen si tejet të favorshme, e kjo në veçanti kur merret parasysh lokacioni në qendër të kryeqytetit bashkë me hapësirën e mjaftueshme për parking.