Heung-Min Son do të provojë gazin lotsjellës dhe do të bëjë stërvitje me armë zjarri, gjatë kohës së tij të detyrueshme ushtarake në Korenë e Jugut.

Ylli i Tottenham, 27 vjeçar, do të mbajë ushtri për katër javë.

Ai fitoi një pjesë të ushtrisë kur fitoi në Lojërat Aziatike në 2018, duke iu përgjysmuar koha, por duhet të mbajë edhe katër javë.

27-vjeçari do të ekspozohet ndaj gazit lotsjellës, do të mësojë se si të gjuhet me pushkë dhe të futet nëpër stërvitje luftarake.

Son gjithashtu do të bëjë ushtrime kimike, biologjike, radiologjike dhe bërthamore, si dhe do t’i nënshtrohet arsimit disiplinor.

Më poshtë i gjeni disa nga ushtrimet në ushtrinë e Koresë së Jugut ku do të marr pjesë Son.

/Telegrafi/