Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se raportet e Kosovës me Amerikën janë më të mira se asnjëherë më parë.

Haradinaj, në “Debat Plus” në RTV Dukagjini, ka thënë se ai mund të zhvillojë vizitë zyrtare me SHBA-në brenda javës nëse ka ndonjë temë që ja vlen të diskutohet.

“Çdo javë kam delegacione nga administrata e SHBA-së. Menjëherë mund të bëj vizitë në Amerikë”.

Kryeministri ka thënë se ambasadori i SHBA, Kossnet është diplomat shumë serioz dhe më ta ka takime të shpeshta por nuk i bën publike.

“Ne nuk i bëjmë publike çdoherë këto takime. Ata nuk janë kundër që ne të bëjmë postime çdo ditë, por bëhen bajat ato punë nëse publikohen shpesh…Ne punojmë intenzivisht për çdo temë”, tha ai, përcjell Telegrafi.

Ai ka thënë se ideja se “Kryeministri po na prishë me Amerikën” ka qenë shkurtpamëse.

Haradinaj: Më thoshin “punë e kryer, mos humb kohë”, jam gëzuar që disa i lashë duarthatë (Video) Haradinaj: Më thoshin “punë e kryer, mos humb kohë”, jam gëzuar që disa i lashë duarthatë (Video)

“Edhe me dashtë Kryeministri nuk mund ta prishë Kosovën me Amerikën, e lërë më që unë nuk dua të prishen këto raporte pasi vet kam investuar. Unë punët nuk i bëj shumë për reklam”, tha ndër të tjera Ramush Haradinaj./Telegrafi/