LAJMI I FUNDIT:

Hapet konkursi për regjistrim në shkolla profesionale për të rritur në Prishtinë

Hapet konkursi për regjistrim në shkolla profesionale për të rritur në Prishtinë
Foto: Ilustrim

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka shpallur konkurs për regjistrim në arsimin e mesëm profesional për të rritur.

Këtu gjeni më shumë detaje lidhur me kriteret për regjistrim.

Konkursi vlenë për shkollat profesionale: “28 nëntori”, “Hoxhë. K Prishtina”, “7 shtatori”, “Abdyl Frashëri”, dhe “Gjin Gazulli”.

Në programin “Arsimi për të rritur” në shollat e mesme të larta, vijuesve u mundësohet që një vit të plotë shkollor ta përfundojnë në afat prej 18 javë mësimi.=

Të drejtë regjistrimi kanë të gjithë ata që kanë kaluar moshën për të qenë nxënës të rregullt.

Shkollimi në nivelin e arsimit të mesëm të lartë është me pagesë: Për regjistrim të vitit 100 euro, për praktikë profesiaonale 50 euro, provim diferencial 10 euro, dhe provimi përfundimtar 50 euro.

Reklama
Reklama

Diplomat që merren në programin “Arsimi për të rritur” janë të barasvlefshme me diplomat e arsimit formal.

Konkursi do jetë i hapur 15 ditë nga dita e publikimit.

Në trend Lajme

Më shumë
Arrestohet shoferi i BMW-së që u bë viral në internet - policia thotë se i figurojnë 225 gjoba në trafik

Arrestohet shoferi i BMW-së që u bë viral në internet - policia thotë se i figurojnë 225 gjoba në trafik

Lajme
Vuçiq paralajmëroi vizitën në Kosovë, Kurti: Natyrisht se nuk do t’i jap leje, është i padëshiruar

Vuçiq paralajmëroi vizitën në Kosovë, Kurti: Natyrisht se nuk do t’i jap leje, është i padëshiruar

Lajme
Salihaj: Rugova kishte presion të jashtëzakonshëm nga ndërkombëtarët të dalë me deklaratë kundër fillimit të luftës

Salihaj: Rugova kishte presion të jashtëzakonshëm nga ndërkombëtarët të dalë me deklaratë kundër fillimit të luftës

Lajme
Hoxha: Rugova fitoi, Thaçi nuk erdhi në pushtet pa u “shndërrua” në Rugovë - edhe Kurti është drejt asaj rruge

Hoxha: Rugova fitoi, Thaçi nuk erdhi në pushtet pa u “shndërrua” në Rugovë - edhe Kurti është drejt asaj rruge

Lajme
Vendimi që mund ta “rrëzojë” presidenten, Berisha: Ky nuk është qëllimi ynë

Vendimi që mund ta “rrëzojë” presidenten, Berisha: Ky nuk është qëllimi ynë

Lajme
Kurti: Nuk është mirë të thoni

Kurti: Nuk është mirë të thoni "Asociacioni po bëhet"

Lajme
Kalo në kategori