LAJMI I FUNDIT:

Hallakate vjen me GIVEAWAY!!!

Hallakate vjen me GIVEAWAY!!!

Hallakate është agjencia e parë pure-play në Kosovë që ofron shërbime të specializuara për krijimin, zhvillimin dhe menaxhimin e prezencës suaj në media sociale.

Kështu, Hallakate po vazhdon iniciativën për të kontribuar në avancimin e aftësive profesionale të të rinjve në vendin tonë.

Hallakate po ofron mundësinë për dy studentë marketingu që të ndjekin falas trajnimin për menaxhimin e rrjeteve sociale nga Valon Canhasi – Drejtor ekzekutiv i Hallakate-s.

Ky Giveaway ka vlerën e 500 eurove në total dhe vlen për tërë territorin e Kosovës.

A don me fitu?

Këta janë pak hapat që duhesh me i ndjekë:

Hapi 1: Bëja “follow” @hallakate -s në Instagram!

Hapi 2: Bëja 3 njerëzve “tag” në këtë postim! Edhe u kry!

View this post on Instagram

A post shared by Hallakate (@hallakate)

Me 14 maj, në ora 12:00 do të zgjedhen dy fitues në mënyrë të rastësishme përmes Comment Picker.

Të përzgjedhurit do të kontaktohen në Instagram në llogarinë me të cilën kanë bë “follow” faqen dhe që kanë komentu në postimin tonë për Giveaway.

Paçi fat!

Artikull i sponzorizuar