Një person ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë vjedhur para të gatshme, stoli ari dhe pajisje elektronike të kamerave.

Në raportin 24 orësh të policisë thuhet se rasti ka ndodhur të mërkurën rreth orës 16:30 në fshatin Bajçinë, Podujevë.

Siç thuhet në raport, rasti është në procedurë hetimore.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë vjedhur, para të gatshme stoli ari dhe pajisje elektronike të kamerave. . Rasti në procedurë hetimore”, thuhet në raport. /Telegrafi/