LAJMI I FUNDIT:

GTA Trilogy në Netflix është shkarkuar më shumë se 30 milionë herë

GTA Trilogy në Netflix është shkarkuar më shumë se 30 milionë herë

Vitet e fundit, Netflix ka zgjeruar sferat e tij të interesit, të cilat nuk përfshijnë më vetëm seriale televizive dhe filma, dhe fokusi është gjithashtu kryesisht te video-lojërat.

Netflix sigurisht që ka pasur njoftimin më të madh në fushën e video-lojërave në dhjetor të vitit të kaluar, kur GTA Trilogy iu shtua listës së lojërave.

Trilogjia e titujve GTA ka gjeneruar mjaft interes tek lojtarët, pasi lojërat deri më tani kanë regjistruar më shumë se 30 milionë shkarkime në platformat iOS dhe Android.


Ndikimi i këtyre shtesave në ofertën e Netflix u pa tashmë gjatë njoftimit fillestar të video-lojërave, pasi shkarkimet e video-lojërave celulare nëpërmjet Netflix u trefishuan në dhjetor 2023 – pothuajse dy të tretat e shkarkimeve ishin falë trilogjisë (18 milionë).

Tani, me mbi 30 milionë shkarkime, GTA është padyshim seria më e madhe e video-lojërave në Netflix.
Nga tre lojërat e ofruara, GTA San Andreas është më e popullarizuara me 20.5 milionë nga 30 milionë shkarkime. Pasohet nga Vice City me 6.5 milionë dhe GTA 3 me 3.3 milionë shkarkime. /Telegrafi/