Disa burra në Indi kanë dalë vullnetar që t’i shtyp një tufë e lopëve, duke shpresuar se ky veprim do t’ju sjellë fat dhe prosperitet vendit të tyre.

Ky ritual tradicional tregon devotshmërinë e tyre duke marrë pjesë në eventin e organizuar në Ujjain të Madhya, transmeton Telegrafi.

Turma e njerëzve që ishin mbledhur për të parë këtë ngjarje, shihen se si i bashkohen vullnetarëve duke u shtrirë në tokë që të shtypën nga lopët.

Por, edhe pse shumica prej tyre janë lënduar, ata besojnë se fakti që kanë dalë vullnetar për këtë ritual do t’ju ndihmojë të shërojnë plagët dhe të mos kenë probleme.

Sipas besimtarëve të këtij vendi, ky ritual jo vetëm që ua shëron plagët dhe zgjidh problemet, por gjithashtu u sjell prosperitet dhe pasuri familjarëve të tyre. /Telegrafi/