Në botë viteve të fundit në vendet metropolitane është bërë trend që komplekset të jenë të gjelbëruara.

Një prej komplekseve më të famshme të gjelbëruara është Green Building në qytetin italian të Milanos.

Ndërtesat na këtë kompleks janë të larta 111 metra dhe 74 metra, të cilat përmbajnë më shumë se 900 pemë në sipërfaqe 8900 metra katrorë.

Green Building në Milano

Në botë, komplekset e këtij lloji quhen “Green Building” të cilat sigurojnë ambient të shëndetshëm për banorët dhe për komunitetin në përgjithësi.

Kompleksi i gjelbërt tashmë po vjen në Prishtinë!

Në Prishtinë ka filluar të ndërtohet kompleksi i parë i konceptit “Green Building”.

Linda Premium Residence që po ndërtohet në kryeqytet nga Al Trade Center po vjen me këtë risi të madhe botërore, duke e bërë Prishtinën, praktikisht si Milano, me një kompleks “Green Building”.

Kompleksi Linda Premium Residence

Linda Premium Residence i ka kushtuar kujdes të veçantë ambienteve gjelbëruese për rekreacion të banorëve.

Kryeqyteti është dalluar me mungesë të hapësirave të gjelbëruara dhe kjo risi nga Linda Premium Residence është e mirë se ardhur.

Hapësira gjelbëruese do të integrohen në banesat me terraca, që do të jenë veçantia e këtij kompleksi madhështor në zemër të Prishtinës.

Linda vjen përplot gjelbrim

Linda Premium Residence po ndërtohet në buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Për të jetuar si në Milano në një kompleks të gjelbëruar e banesë me terracë që ka gjelbrim, kontakto në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38349318676
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar