Google ka krijuar një program që verifikon shumicën e racave të kafshëve.

Programi Google Lens identifikon shumicën e kafshëve pasi ato i hidhni në kërkim, përcjell Telegrafi.

Që nga dje ky opsion është në funksion dhe është tejet adekuat sidomos për verifikimin e racave të qenve dhe macave.

Në disa vende, ju mund të etiketoni kafshën tuaj në fotot e Google, kështu që ju mund t’i gjeni lehtë në dosjet tuaja. /Telegrafi/