0Shares

Si pasojë e shkëputjes së gomave gjatë lëvizjes së makinës, për çdo vit shkaktohen nga 78 mijë aksidente, që për pasojë marrin jetën e rreth 500 personave.

Kualiteti dobët, mos sigurimi si duhet apo shkëputja në ndonjë formë tjetër, bën që ato ta nxjerrin veturën nga kontrolli, ai dhe të godasin të pranishmit që janë afër, transmeton Telegrafi.

Përmbledhja që mund ta shihni më poshtë, tregon rastet më ekstreme të largimit të gomave, të cilat godasin fuqishëm dhe shkaktojnë dëme apo lëndime në njerëz.

Megjithëse më së shpeshti ndodhë në gara, iu kërkohet edhe shoferëve të zakonshëm të mos përdorin goma të vjetra dhe t’i sigurojnë si duhet. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)