Loja e famshme GoldenEye 007 do të vijë së shpejti në konsolën Xbox të Microsoft-it, si dhe në konsolën e lojërave në dorë të Nintendo Switch.

Është një remaster i lojës legjendare që u shfaq në 1997 për konsolën Nintendo 64 dhe lojtarët së shpejti do të mund ta luajnë këtë lojë në rezolucion 4K në Xbox dhe Nintendo Switch. Për më tepër, do të jetë e mundur të luhet loja në një modalitet me shumë lojtarë me ekran të ndarë.

Loja do të tregtohet nga kompania Rare, e cila ka konfirmuar se titulli GoldenEye 007 HD do të jetë i disponueshëm edhe përmes Xbox Game Pass dhe Nintendo Switch Online. Sidoqoftë, modalitetet me shumë lojtarë në internet do të jenë ekskluzive për versionin e dorës Switch. Aktualisht nuk ka një datë të saktë të lëshimit të lojës, por pritet së shpejti.

Reklama
Reklama

Lojtarët do të kenë në dispozicion modalitetet Campaign dhe Cheat dhe do të rikthehet gjithashtu mbështetja për shkopinj analog dhe formatet 16:9 në rezolucione deri në 4K. Ata që kanë tashmë një kopje dixhitale të përmbledhjes së lojës Rare Replay do të marrin GoldenEye 007 HD falas.

Kjo lojë ka pritur për një kohë të gjatë, sepse ishte dashur të shfaqej në vitin 2008 në Xbox 360, por problemet me licencën dhe të drejtat e autorit ishin një ndërlikim që e pengoi atë. Remaster HD u zbulua vitin e kaluar së bashku me fushatën origjinale me një lojtar dhe multiplayer lokale.

Reklama

Ky informacion vjen ndërsa fansat e agjentit britanik James Bond festojnë 60 vjetorin e ekskluzivitetit. Me këtë rast mbahen ngjarje të ndryshme, të cilat të gjitha do të kulmojnë me James Bod Day më 5 tetor. /Telegrafi/

Reklama