Derisa priste vendimin e gjykatëses, Andrey Andreev nisi të kryente marrëdhënie intime me të dashurën, në sallën e një gjyqi në Rusi.

Për shkak të kësaj skene të jashtëzakonshme, Elena Armist e ka ndërprerë seancën dhe e shtyu për një kohë ta pacaktuar, transmeton Telegrafi.

Partnerët në të 30-at, vazhdonin të bënin marrëdhënie, teksa të pranishmit dhe stafi i gjykatës dalinin prej gjykatores që ndodhet në Rostov-on-Don. Pranë tyre kanë shkuar sigurimi, për t’i nxjerrë jashtë me forcë.

Partnerët para se të fillonin marrëdhënien intime

Andreev së bashku me vëllain e të dashurës, që po ashtu ishte në sallë, ishin ty dyshuar për një seri vjedhjesh.

Reklama

E tëra ndodhi, para syve të viktimave të cilëve iu ishin vjedhur gjësende nën kërcënimin e armëve. /Telegrafi/

Reklama