Me kërkesë të Prokurorisë Speciale Publike drejtuar Gjykatës Themelore Shkupi 1, sot i është bllokuar llogaria bankare e kompanisë ”Finzi DOOEL Shkup”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga PSP thonë se me këtë Gjykata Themelore Shkupi 1 ka plotësuar nevojën duke e bllokuar llogarinë e subjektit juridik ”Finzi DOOEL Shkup” për të vazhduar hetimet rreth këtij rasti që nga PSP e emëruan si ”Arka” dhe flitet për keqpërdorime e mbi 670.000 euro nga drejtoria e pestë për sigurinë e shtetit./Telegrafi/