0Shares

Facebook, Microsoft, Twitter dhe You Tube kanë bërë të ditur se do të formojnë forumin botëror të internetit kundër terrorizmit, në kuadër të përpjekjeve për të luftuar përmbajtjet ekstremiste online të grupeve ekstremiste.

Katër gjigantët e internetit në dhjetor të vitit të kaluar shpallën partneritetin botëror në luftën kundër “përmbajtjeve terroriste” në internet, transmeton KosovaPress.

Global Internet Forum to Counter Terrorism do të thellojë bashkëpunimin e grupit të internetit dhe synim i avancimit të teknologjisë, ndërmjet tjerash, është përdorimi i “makinës, e cila mëson” sa më shpejt kërcënimet terroriste, thuhet në kumtesën e përbashkët.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)