Ardit Gjebrea ka publikuar një fotografi të përbashkët me nënën dhe motrën e tij.

Mesazhi që e përcjell fotografinë është mjaft emociones, pasi ndër tjerash Gjebrea kërkon falje për momentet kur e ka mërzitur nënën e tij.

Gruaja e Ardit Gjebreas duhet të hyjë në librin e rekordeve Guinness (Foto) Gruaja e Ardit Gjebreas duhet të hyjë në librin e rekordeve Guinness (Foto)

“Në mes të një motre dhe vëllai – nëna. Nuk mjaftojnë njëmijë fjalë të të them çfarë je për mua, nuk mjaftojnë një milion falje të të kërkoj sa herë të kam mërzitur”.

“Nëse do të rilind përsëri, nuk do të doja nënë tjetër të më lindte… vetëm TI!”, ka shkruar moderatori dhe këngëtari i mirënjohur në postimin e tij. /Telegrafi/