George Clooney dhe Julie Roberts do të bashkohet sërish, 20 vite më pas.

Derisa u panë duke luajtur në filmin “Ocean’s Eleve”, tashmë ata do të jenë së bashku edhe në një film tjetër, shkruan Daily Mail.

Tashmë aktorët do të jenë duke punuar me njëri-tjetrin për  “Ticket To Paradisë”, që do të jetë romantik dhe komedi.

Në film, që do të fillojë të xhirohet më vonë gjatë këtij viti, dyshja do të fluturojnë në Bali.

Clooney kësaj radhe do të punojë edhe në produksion, teksa për regji do të përkujdeset Ol Parker.

Ani pse pjesëtarët e Universal e kanë konsideruat projektin si tipar teatror, por që tashmë prodhimtaria është përshpejtuar më shumë.

Vlen të përmendet se që të dy aktorët krijuan miqësi në vitin 2001, ku u shfaqën për herë parë në film. /Telegrafi/