LAJMI I FUNDIT:

Filteri “Puthe” në Instagram për 28 Nëntor!

Filteri “Puthe” në Instagram për 28 Nëntor!

Agjencia e parë për rrjete sociale në Kosovë Hallakate ka sjellë filterin e gjashtë me rradhë për Instagram “Puthe” për nderë të 28 Nëntorit, ditës se flamurit.

Hallakate këtë rradhë ka sjellë një filter për nder të 28 Nëntorit, ditës së flamurit. Ky filter i bënë buzët tuaja #KuqEZi, ngjyrë të kuqe dhe Shqiponjën tonë.
Ekipi i Hallakate tregon se këtë filter e krijuan vetëm e vetëm që të sjellin atmosferë feste në këtë vit jo të zakonshëm.
Për ta përdorë këtë filter në Instagram kliko KETU.

Ky është filteri i gjashtë nga ekipi i Hallakate, pas atyre Sa je i Hallakat?, Shatir, Pas karantinës, Nusja Digjitale dhe Face Kosova. Se si përdoret një filter, kliko KETU.